ايسكريم المانجو طعم مميز ونكهة طبيعية
ايسكريم المنقا
كتير من أولادنا وبناتنا عندهم عقدة من أكل البيت وبكونو مصرين على الطلب من المطاعم لكن لو ست البيت اتفرغت للوصفات وركزت فيها شوية ح تبدع وتنسيهم أكل المحلات وخصوصا لو كانت المكونات متوفرة عندها. وكل ما يمشو محل يقولو حق ماما أحلى من ده 😇.
طبعا طرق الآيسكريم بتختلف بمكوناتها وطريقة عملها بس الطريقة دي مميزة جدا. لأنه فيها المنقا طبيعية وطازجة ونكهتها جميلة .
المكونات:
🍋حبة منقا كبيرة (اذا مقطعة بتعمل كبايتين)
🍋 ظرفين كريم شانتيه أو دريم ويب
🍋نص كباية سكر بودرة
🍋نص كباية حليب بارد (شديد)
🍋ملعقتين كبار قشطة
🍋 ملعقة صغيرة فانيليا
🍋 شوية شكولاتة دايبة للتزين
الطريقة:
اول شي قشرت المنقاية وقطعتها وخلطتها بدون موية تقييييلة وناااعمة
وبمضرب الكهربا ضربت الكريمة واللبن لغاية ما اتنفشت كبيت السكر والفانيليا والقشطة وضربتها تاني بقت تقيلة وجامدة ووقفت المضرب وجيت كبيت المنقا وحركتها بالملعقة لغاية ما بقى خليط خفيف متجانس كبيته في صينية وعلى الفريزر تلاتة ساعات.
القطعة دي بقطاعة الايسكريم لكن لو ما متوفرة ممكن تستخدمو الملعقة العادية بس لازم تتبلل بموية دافية.
![]() |
اسكريم المنقا |
تعليقات
إرسال تعليق